Policija vdrla na zabavo zvezdnika Interja

Foto: Epa
Foto: Epa
Na rojstnodnevni zabavi Romeluja Lukakuja je bilo prisotnih 24 ljudi.
Oglej si celoten članek

Italijanska policija v Milanu je prekinila zabavo ob praznovanju 28. rojstnega dne nogometaša tamkajšnjega Interja Romeluja Lukakuja, poroča spletni časnik Fan Page.

Nogometaš je v nasprotju z veljavnimi ukrepi za zajezitev širjenja koronvirusa z vsaj 24 prijatelji v enem od milanskih hotelov praznoval rojstni dan, je potrdila italijanska policija.

Okrog tretje ure zjutraj so se na zabavi "oglasili" tudi policisti, ki so bili o početju obveščeni preko telefona. Policija je vse udeležence popisala in jih bo kaznovala, kar seveda velja tudi za lastnika hotela.

Bržkone Lukaku lahko pričakuje tudi kazen s strani vodstva kluba.

Inter si je sicer že zagotovil naslov italijanskega prvaka, prvega po letu 2010. Nekdanji reprezentančni vratar Samir Handanović je tako v 37. letu starosti prišel do največjega dosežka v svoji karieri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.