Policija z video nadzorom tekme Maribor - Olimpija

Foto: NK Olimpija/Facebook
Foto: NK Olimpija/Facebook
Policisti se bodo posluževali dodatnih ukrepov za zagotavljanje varnosti na tekmi med Mariborom in Olimpijo.
Oglej si celoten članek

Slovenska policija je napovedala, da bo v soboto na stadionu Ljudski vrt v Mariboru za zagotavljanje varnosti vseh udeležencev in obiskovalcev uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video nadzor navijačev na derbiju med Mariborom in Olimpijo (20.15).

Policija bo omenjeno tehnologijo uporabila v mestu, na lokacijah, kjer se običajno zbirajo navijači ter na stadionu in v njegovi okolici.

Policija opominja, da bodo organizatorji ob vhodih na stadion izvajali takoimenovano personalizacijo vstopnic. V praksi to pomeni, da se bodo morali obiskovalci identificirati z osebnimi izkaznicami ter na vstopnice izpisati izpisati svoje osebne podatke.

Prireditelji prosijo, da navijači že pred prihodom primerno izpišejo podatke, da ob vstopu na stadion ne bi prihajalo do gneče in da naj na tekmo pridejo pravočasno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.