Policist podil tenisača, vnel se je ''boj''

Srbski tenisač Viktor Troicki se je med treningom z Bernardom Tomicom v ameriški prestolnici zapletel v verbalni obračun s policistom, ki je tenisača podil z igrišča.
Oglej si celoten članek

Po svetovnem spletu je zaokrožil posnetek ameriškega policaja, ki je s teniškega igrišča v Washingtonu spodil Viktorija Troickega in avstralskega tenisača Bernarda Tomica.

Tenisača sta trenirala za nastop na turniju serije 500, ko je na igrišče zakorakal policaj in jima ukazal, da morata zapustiti prizorišče. 

''Prenehajta,'' je večkrat odločno dejal mož v modrem, vendar sta seprofesionalna teniška igralca njegovemu ukazu upirala.

Policaj je udeleženca turnirja v Washingtonu opomnil, da morajo v primeru dežja vsi zapustiti igrišča, Troicki in Tomic pa sta se branila, češ da so padavine preblage za prekinitev treninga.

Med burno razpravo se je policaj odločno približal avstralskemu tenisaču, ki mu je dejal: ''Zakaj se mi tako približuješ?'' Na koncu je obveljala policajeva volja in tenisača sta nejevoljno zapustila igrišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:01 21. Julij 2016.

    No tole ni policaj ampak varnostnik ! Pa a je že kdaj bil kakšen vaš v USA al ste bizgeci …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.