Policisti brutalno nad selektorja

Foto: Balkan Handball
Foto: Balkan Handball
Makedonsko športno javnost je ta teden pretresel škandal.
Oglej si celoten članek

Ljubitelji rokometa Ilijo Temelkovskega poznajo kot nekdanjega selektorja reprezentance Makedonije, leta 2009 je fante iz dežele sonca na SP na Hrvaškem popeljal do 11. mesta.

Po prvenstvu se je preusmeril v klubske vode, lani avgusta pa se je spet pridružil strokovnemu štabu makedonske izbrane vrste. Trenutno je selektor mlade reprezentance (U21) in pomočnik trenerja v članski vrsti.

Prejšnji teden se je Temelkovski odpravljal na trening mlade reprezentance v Skopju, ko je naletel na zaporo ceste. Ta je bila postavljena zaradi prihajajoče visoke politične delegacije.

Selektor je pristopil k policistu in mu pojasnil, da zamuja na trening državne reprezentance, toda mož postave ni imel veliko razumevanja zanj. Po nič kaj prijazni legitimaciji je policist začel odrivati trenerja.

"Zgrabil me le za oblačilo pri vratu, jaz sem roko odrinil. Policist je še naprej rinil vame, nato pa sta me s kolegom odvlekla med dva bližnja avtobusa. Vprašal sem ju, če sta normalna, ona pa sta me tepla po ledvicah," je v pogovoru za TV-21, ki je celo z objektivom ujela incident, povedal Temelkovski.

Selektor je v izjavi za televizijo dodal, da je sam najbrž odreagiral nepravilno ob agresiji policista, a da zato slednji ni imel pravice na takšen način fizično obračunati z njim. 

Trener je napovedal tožbo, saj želi da se primer razjasni in da se vpleteni možje postave postavijo pred odgovornost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.