Policistka lahko izgubi oko, stanje zelo resno

Foto: Epa huligani levski
Nogometni huliganizem je terjal nove žrtve.
Oglej si celoten članek

Policistka je pred sredinim nogometnim derbijem med Levskim in CSKA v manjši eksploziji skoraj izgubila oko, še vedno pa je v nevarnosti, so sporočili iz bolgarskega notranjega ministrstva.

Tako policistko kot njenega moškega kolega so zadeli razdrobljeni kosi stekla, potem ko je pred tekmo blizu vhoda na stadion razneslo domače eksplozivno telo.

"Gre za doma narejeni eksploziv, ne zgolj za bakle ali rakete," je dejal pomočnik načelnika policije Anton Zlatanov in dodal, da bi bile poškodbe obeh policistov še precej hujše, če ne bi stala za steklenimi vrati.

Bolgarski mediji poročajo, da bi lahko policistka, ki je že prestala operacijo, izgubila oko. Oba policista sta sicer zunaj življenjske nevarnosti.

Policija je po tekmi, ki se je končala z remijem 2:2, na zaslišanje odpeljala na ducate navijačev, a za zdaj storilca še ni našla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.