Poljaki že pred tekmo v težavah

Foto: Epa
Foto: Epa
Poljski odbojkarji so se srečali z nenavadno težavo.
Oglej si celoten članek

Poljska odbojkarska reprezentanca se bo v četrtek v Stožicah pomerila s Slovenijo v polfinalu evropskega prvenstva. Poljaki so doslej vseh sedem tekem odigrali na Nizozemskem, po prepričljivi četrtfinalni zmagi nad Nemčijo, ki jo vodi nekdanji slovenski selektor Andrea Gianni, pa je dvakratne zaporedne svetovne prvake čakala pot v Ljubljano. A sledilo je presenečenje.

Po medaljo! "S tem se ne smemo zadovoljiti!"

Zmagaaaa! Eventim je zmrznil, Tito in Dončić zadovoljna

Poljaki so namreč zaradi težav slovenskega letalskega prevoznika Adrie Airways morali v zadnjem hipu spremeniti načrte. Poljska izbrana vrsta je tako že načrtovala pot v Zagreb, a je pred nekaj minutami prišlo do spremembe. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.