Poljaki že slavili, nato prejeli sporen gol s sredine igrišča

Foto: Epa Sergej Mark Kosorotov
Neverjeten zaključek tekme.
Oglej si celoten članek

Poljska rokometna reprezentanca je bila na pragu prve zmage v drugem delu evropskega prvenstva. Poljaki so namreč tri sekunde pred koncem tekme zadeli za vodstvo z 29:28 in se že začeli veseliti zmage. A sledil je šok.

Sodnici sta po golu zaustavili uro, Rusi pa so tako imeli na voljo mirno izvajanje s centra. Vendar so ostale le tri sekunde časa in nihče v dvorani ni Rusom pripisoval možnosti za izenačenje. S tem pa se ni strinjal Sergej Mark Kosorotov. Ta se je odločil za strel in uspel premagati poljskega vratarja.

Z le osvojeno točko so Poljaki že ostali brez možnosti za uvrstitev v polfinale, Rusija ima še nekaj teoretičnih možnosti, da se bori za kolajne.

Čeprav so pri EHF z navdušenjem objavili posnetek izenačujočega zadetka, pa se na njem očitno vidi, da bi morali sodnici dosoditi korake in tako odvzeti žogo Rusom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.