Poljski LeBron James

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Evroliga Prokom Olympiakos Woods Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Za poljskim Prokomom je izvrstna sezona, med drugim se je ta klub presenetljivo uvrstil tudi v četrtfinale Evrolige, kjer je pokleknil pred Olympiacosom. Eden botrov odličnih iger je tudi Qyntel Woods.
Oglej si celoten članek
Spletna stran eurobasket.com je Woodsa postavila tudi v prvo peterko Evrolige in ga razglasila za naj nizko krilo sezone. Evroliga pa ga ni uvrstila med deset kandidatov za najboljšo ekipo sezone, ki bo oznanjena med zaključnim turnirjem v Parizu.

Američan je v Evroligi dosegel povprečno 16,9 točke in 6,2 skoka. Navijači so 203 cm visoko 29-letno nizko krilo zaradi atletskih sposobnosti in vsestranskosti vzljubili do te mere, da so ga proglasili kar za poljskega LeBrona Jamesa. In glej ga zlomka, v nadaljevanju kariere bi utegnil zaigrati prav z zvezdnikom Clevelanda, saj je ta klub zanj pokazal zanimanje, podobnih misli pa je tudi Washington.

"Vsekakor bi se rad vrnil v NBA. To bi bilo sijajno," je dejal Woods, ki je v preteklosti nastopal za moštva Portlanda, Miamija in New Yorka. V štirih sezonah je odigral 167 tekem, v povprečno 12,3 minute pa je dosegel dobre štiri točke in dva skoka: "Vendar pa trenutno o tej temi ne razmišljam toliko kot v preteklosti. Osredotočen sem na igranje na Poljskem."


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.