Polovični uspeh Srebotnikove

Foto: Žurnal24 Katarina Srebotnik je izpadla med posameznicami, a napredovala med dvojicami. ©
Katarino Srebotnik je v četrtfinalu teniškega turnirja v Luksemburgu s 6:7 (3), 6:1, 6:4 premagala Timea Bacsinszky. Srebotnikova je bila uspešnejša v dvojicah.
Oglej si celoten članek

Srebotnikova in Bacsinszkyjeva sta uprizorili dvourni dvoboj, v katerem je po boljšem začetku in dobljenem prvem nizu po podaljšani igri slovenska igralka nazadnje klonila. To je bil za Srebotnikovo, ki je v zadnjem času nazadovala na 432. mesto lestvice WTA, prvi poraz v dvobojih z 20-letno Švicarko, trenutno 70. igralko sveta; prejšnje tri je Srebotnikova dobila.

Uspešnejša je bila Srebotnikova med dvojicami. Velenjčanka je v četrtfinalu skupaj z Američanko Meghann Shaughnessy po 59 minutah in 39 sekundah premagala Poljakinji Klaudio Jans in Alicjo Rosolsko s 6:3 in 6:3.

WTA, Luxembourg, četrfinale (posameznice):

K. Srebotnik (SLO) : T. Bacsinszky  (ŠVI)  7:6 (3),  1:6, 4:6

WTA, Luxembourg, četrfinale (dvojice):

K. Srebotnik/M. Shaughnessy (SLO/ZDA) : K. Jans/A. Rosolska (POL) 6:3, 6:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.