Pomaga pri promociji Slovenije

Foto: twitter Tina Maze
Foto: twitter Tina Maze
Najuspešnejša slovenska smučarka vseh časov privablja tuje turiste v Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Slovenska stojnica na turistični borzi WTM v Londonu je v zadnjih dneh požela veliko zanimanja, slovenski turistični delavci pa si tako obetajo še večji obisk Slovenije s strani britanskih turistov v naslednjem letu.

Pri predstavitvi Slovenije sta na pomoč med drugimi priskočila tudi olimpijska prvaka Tina Maze in Luka Špik. "Radi čutimo in delimo ljubezen Slovenije z ostalim svetom. Dobrodošli ste pri nas," je na turistični borzi tako zbrane povabila najuspešnejša slovenska smučarka vseh časov, ki je še dejala, da ji je v čast predstavljati Slovenijo.

V Londonu je veliko priznanje dobil tudi Bled, ki so ga izbrali za najboljše turistično mesto na svetu z vidika športa. V isti kategoriji je bil nominirana tudi Kranjska Gora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • MK
    08:28 11. November 2016.

    pa ne zastonj. 10 jurjev nas stane tak dogodek s Tino. Sam tko...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.