Pomemben član Domžal odhaja v praško Slavijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nogometna kluba Domžale in Slavia Praga sta uskladila vse podrobnosti za prestop Marka Alvirja.
Oglej si celoten članek

Dvaindvajsetletni hrvaški zvezni igralec Marko Alvir se v prestolnico Češke seli od nadomestilu, saj je imel pogodbo z Domžalčani do konca sezone.

"Odškodnina je poslovna skrivnost, smo pa v klubu z dogovorom zadovoljni. Znesek je primerljiv s poletnim prestopom Kenana Horića v turški Antalyaspor. Dogovorili pa smo za precej višje bonuse za uspešnost in tudi za lep odstotek od nadaljnje prodaje," je o prestopu povedal športni direktor Domžal Matej Oražem.

Alvir, nekdanji član zagrebškega Dinama in madridskega Atletica, se je ob Kamniško Bistrico preselil v sezoni 2015/2016 in v njej nastopil na dvanajstih tekmah. Standardno mesto v udarni enajsterici si je priboril šele v letošnji sezoni, v kateri je dosegel osem zadetkov, s čimer je bil skupaj s Slobodanom Vukom na prvem mestu klubske lestvice strelcev.

V klubu menjave za Hrvata ne bodo iskali. "V ekipi že imamo nadomestilo za Marka, saj je Jan Repas v zadnjem obdobju igral na položaju krilnega napadalca, čeprav je po svoji osnovni nogometni izobrazbi napadalni zvezni igralec. Z njegovim premikom v sredino bo konkurenca na tem mestu še naprej zahtevna, saj je Jan že jeseni pokazal, da je izjemen igralec, vsi skupaj pa bomo naredili vse kar je v naši moči, da bo v nadaljevanju še boljši," je še dejal Oražem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.