Pomembna informacija za slovenske navijače

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Podporniki slovenske reprezentance se bodo lahko družili že pred četrtfinalno tekmo.
Oglej si celoten članek

"Nisem gledal odbojke, sem pa slišal, da je bilo veliko slovenskih navijačev na Poljskem. Če jih je bilo veliko tam, jih lahko veliko pričakujemo tudi tu," je pred četrtfinalom o podpori, ki jo bodo Slovenci dobili na dvoboju s Poljsko, menil generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije Radoslav Nesterović.

Za slovenske navijače je sicer tudi tokrat pripravljeno posebno zbirališče. Tokrat bo uradni 'slovenski' lokal precej bližje dvorani kot je bil v Kölnu, od Mercedez-Benz Arene bo oddaljen le tristo metrov.

Pri slovenski reprezentanci upajo, da bodo slovenski navijači v Berlinu množično prisotni tudi konec tedna, ko bodo na sporedu polfinalna obračuna, tekma za tretje mesto in finale. A vse bo odvisno od današnjega obračuna s Poljsko.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.