Pomembna novica pred nedeljsko tekmo, prišlo je še do ene spremembe

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tudi zadnja tekma sezone v Planici bo minila brez poskusne serije.
Oglej si celoten članek

Organizatorji finala 43. sezone svetovnega pokala v smučarskih poletih v Planici so danes po ekipnem zmagoslavju Slovencev sporočili, da bo tudi zadnja tekma sezone brez poskusne serije.

Finalna tekma, na kateri bo v dolini pod Poncami nastopilo najboljših 30 v svetovnem pokalu, se bo s prvo serijo začela ob 10. uri.

Na zadnji tekmi sezone bo padlo kar nekaj odločitev. Slovenci po zmagovitih domačih nastopih lovijo celo zmago v pokalu narodov, saj za Avstrijci na drugem mestu zaostajajo "le" še za 194 točk.

V boju za veliki kristalni globus pa ima vodilni Japonec Ryoyu Kobayashi pred prvim izzivalcem Nemcem Karlom Geigerjem 89 točk naskoka.

Prav tako bo znan najboljši letalec sezone, saj ima Žiga Jelar v boju za mali globus 20 točk prednosti pred rojakom Timijem Zajcem in 30 pred svetovnim rekorderjem Avstrijcem Stefanom Kraftom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.