Pomočnik direktorja Krvavca ugnal Tino

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Najboljša slovenska smučarka vseh časov je bila na ekshibicijskem dvoboju, ki je minil v zabavnem vzdušju, poražena.
Oglej si celoten članek

Pomočnik direktorja smučišča RTC Krvavec Uroš Zupan, član demonstratorske vrste za alpsko smučanje in nekdanji reprezentant, je na ekshibicijskem paralelnem veleslalomu v Kranjski Gori ob robu smučarskega dneva Tine Maze, ki ga je pripravil Eurosport, v zaključni vožnji ugnal najboljšo slovensko smučarko Tino Maze, ki v tej sezoni ne tekmuje.

Po kvalifikacijski tekmi se je šestnajsterica pomerila v paralelni tekmi, zmagal je Zupan in si prismučal dvoboj s Tino Maze. "O zmagi danes nisem razmišljal. Je bila pa to posebna proga, pomembna je bila moč na startu, imel sem veleslalomske smuči in s tem prednost pred Mazejevo, ki je bila na slalomskih, pa tudi precej večja moč v zavojih je bila na moji strani," je priznal Zupan.

"Že eno leto nisem bila med količki, tekmo sem vzela bolj na 'izi' in vesela sem, da sem tako sama kot tudi drugi današnji dan končali nepoškodovani," je povedala Mazejeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 08:31 29. Januar 2016.

    No, lepo, da Tina privošči malo veselja še drugim,........... še posebej, če je to pomočnik direktorja ;-))) Če bi šlo …

  • 08:31 29. Januar 2016.

    Tina, a si rikverc peljala? :))

  • 08:08 29. Januar 2016.

    Pacek... to pa ni bilo kavalirsko.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.