Ponoviti neponovljivo

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Pred slovenskimi pokalnimi prvaki iz Domžal je nova sezona, v kateri bodo poskušali doseči visoke standarde. "Zavedamo se, da nas v naslednji sezoni čaka še težje delo."
Oglej si celoten članek

Skupaj z državnim je priprave na novo sezono v ponedeljek začel tudi pokalni prvak. Domžalčani bodo s praktično celotnim okostjem šampionskega moštva poskušali nadgraditi izjemno leto 2011, v katerem so presegli vsa (ne)realna pričakovanja.

Osterca zagotovo ne bo
"Zavedamo se, da nas v naslednji sezoni čaka še težje delo kot v prejšnji, saj je lovoriko vedno težje ubraniti kot jo osvojiti. Prejšnja sezona je bila lepa, zelo uspešna, vendar bo šlo to hitro v pozabo," je na novinarski konferenci povedal trener Darko Birjukov.

Domžalski Guardiola bo lahko tudi v novi sezoni računal na Roka Hanžiča, Daliborja Teinovića, Darka Topića in pokalnega junaka Damirja Pekiča. Vsi so namreč podaljšali pogodbe, medtem ko prihodnost kapetana Luke Elsnerja in vezista Mitje Zatkoviča še ni določena.

"Imamo pogovore z mladim napadalcem, ki je po mojem mnenju zelo zanimiv za nas. Videli bomo, kako se bo razpletlo. (Milana, op. n.) Osterca pa zagotovo ne bomo pripeljali," je v smehu zaključil Birjukov. V novi sezoni bo ob Kamniški Bistrici branil svojo premierno lovoriko.

Štirje novi ravbarji
Ekipi sta se na prvem treningu pridružila tudi Hanžič in Lucas Horvat, ki sta zaradi poškodb izpustila večji del sezone in sta videti kot dve novi okrepitvi. Prvič so vadili tudi Dejan Gerić (nekdanji mladi reprezentant, nazadnje Interblock), Miroslav Grbić (Šmartno) in Žiga Kous (Mura 05), kmalu pa bo treniral tudi 17-letni Rudi Vancaš Požeg (Kolpa).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.