Ponudil mu je roko, on ga je nokavtiral

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Srbski boksar Radivoje Kalajdžić je nekaj sekund po začetku dvoboja nokavtiral Brazilca Fabia Garrida, potem ko mu je ta segel v pozdrav.
Oglej si celoten članek

Radivoje Kalajdžić je na nešporten način prišel do 21. zmage v karieri in 14. z nokavt udarcem in se posledično znašel na udaru srbskih medijev in navijačev.

Brazilec Garrida je po prvem donenju gonga v športnem duhu in v skladu z boksarsko tradicijo želel pozdraviti svojega nasprotnika, ta pa mu je odvrnil z neposrednim udarcem z levico, kateremu je sledil še desni kroše in Garrida je padel po tleh. 

Brazilec se je uspel pobrati na noge, vendar je sodnik presodil, da dvoboja ni sposoben nadaljevati, tako da se je zmage veselil kandidat za nešportno potezo leta.

''Ti si sramota srbskega športa,'' je prispevek naslovil Telegraf.rs, nič bolj usmiljeni pa niso srbski navijači borilnih športov.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:09 20. November 2015.

    Ja res je.

  • 07:12 20. November 2015.

    Če so posnetek blokirali,prosim odstranite zavajajoč okvir z naslovom videa.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.