"Popolnoma sem v šoku. Praznina!"

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Rokometna tekma na SP med Slovenijo in Hrvaško je bila zelo čustvena tudi za hrvaško stran.
Oglej si celoten članek

Tako v Sloveniji kot na Hrvaškem še vedno odmeva neverjeten preobrat na svetovnem prvenstvu v rokometu, ko je slovenska reprezentanca v zadnjih 20 minutah tekme nadoknadila zaostanek osmih zadetkov in po zadnjem pisku sirene osvojila prvo kolajno na svetovnih prvenstvih, drugo na velikih tekmovanjih.

Medtem ko si slovenci z nasmehom ogledujejo posnetke na youtube kanalih, so Hrvatje, ki so predvsem v zobe vzeli selektorja Željka Babića, precej slabše razpoloženi. Po tekmi sta bila šokirani tudi v studiu hrvaške RTL televizije, njihove reakcije so se kmalu pojavile tudi na svetovnem spletu.

"Res ne vem, kaj se je zgodilo. V zadnjih minutah smo padli brez izstreljenega metka. Nismo mogli verjeti, gol, gol, gol in razlika se je manjšala. Nihče tega ne dojema. Niti selektor niti igralci niti mi. To ni bila črna luknja, preprosto smo ugasnili. Osem razlike v 45. minuti ... pa kdo lahko to izgubi?" je v studiu sicer med drugim po tekmi povedal nekdanji odlični hrvaški reprezentant Mirza Džomba.

"Deset minut je minilo od konca tekme in to so prve besede, ki sem jih izustil. Ne vem, kaj bi povedal. Popolnoma sem v šoku. Popolna praznina," pa so bile prve besede še enega nekdanjega 'kavboja' Gorana Šprema.

Youtube je po svoji navadi sicer postregel tudi z nekaj šalami:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.