Popović ob županovanju še piarovec

Foto: Nataša Ručna
Foto: Nataša Ručna
Župan Mestne občine Koper na zanimiv način drži vajeti kluba z Bonifike.
Oglej si celoten članek

Na začetku letošnjega leta so se v FC Luka Koper zgodile spremembe. V klub je še bolj odločno kot prej vstopil župan Boris Popović in odtlej v Kopru ne skrivajo, da prav on vodi klub.

Mnogi so domenvali, da Popović na Bonifiki deluje iz ozadja, da nima uradne funkcije v klubu. A jo ima. In to takšno, ki jo ne bi pripisali županu. 

"Je vodja službe za odnose z javnostmi. Mar bi lahko imeli koga boljšega?" je za EkipoSN pred dnevi dejal predsednik FC Luka Koper - Valter Valenčič.

Župan in piarovec obenem? Zakaj pa ne ... Popović stvari pač dela po svoje in tako je tudi v nogometnem klubu. Čeprav na svetu najbrž ni župana, ki bi obenem skrbel, vsaj ne službeno, še za javno podobo nogometnega kluba ...

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • iko
    11:22 4. September 2016.

    Pravi naslov bi moral biti: Vse hoče pokrast

  • 10:21 4. September 2016.

    Ja kaj je tu čudno ?<br />sej v Lj je pa to LJ šerif samo da ni to nikjer zapisano …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.