Poraz Los Angelesa

Foto: Žurnal24 Anže Kopitar je po 65 tekmah zbral že 62 točk. S tem je izboljšal lanskoletno be
Liga NHL je v novem kolu prinesla hud poraz Atlante, ki je kar s 3:7 klonila proti Ottawi. Los Angeles je bil pred domačimi gledalci poražen z 1:2. Boljša je bila Minnesota.
Oglej si celoten članek
 

Liga NHL

Minnesota : Los Angeles 2:1
Vancouver : Edmonton 1:2*
Nashville : Colorado 1:3
Washington : Tampa Bay 3:2
Florida : Detroit 2:5
Carolina : Philadelphia 6:5*
Pittsburgh : NY Islanders 3:2
Atlanta : Ottawa 3:7
Toronto : Montreal 1:4
Chicago : Buffalo 1:3
Columbus : Boston 0:2
Dallas : San Jose 4:2
Phoenix : New Jersey 4:1

* po kazenskih strelih

Hokejisti Los Angelesa so doživeli nov poraz. Tokrat jim ga je zadala Minnesota, ki je bila boljša z 2:1. Hokejisti iz Kalifornije niso uspeli izkoristiti niti enega napada z igralcem več, čeprav so imeli kar osem priložnosti. Poleg tega so bili kaznovani zaradi prevelikega števila igralcev na ledu, na klop za kaznovane pa je le nekaj sekund po tem moral še Anže Kopitar, ki je tekmeca nepravilno zadrževal. Hrušičan je igral 21 minut. Gostje iz Minnesote so vodili že z dvema zadetkoma prednosti, saj je v 4. minuti prve tretjine zadel Marian Gaborik, v sedmi minuti druge tretjine je vodstvo povišal Brian Rolston. Častni zadetek za Kralje je tik ob koncu srečanja, v 59. minuti, dosegel Rob Blake.

Srečanje med Carolino in Philadelphio se je končalo s kazenskimi streli, ki jih je uspešneje izvajala Carolina. Za Philadelphio je tri zadetke prispeval Joffrey Lupul. Hud poraz je doživela Atlanta, ki je na gostovanju pri Ottawi dosegla le tri zadetke, dva je dal Kovalčuk, medtem ko so jih Kanadčani dosegli kar sedem.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.