Poraz proti slovenski ekipi usoden za trenerja košarkarskega velikana

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Crvena zvezda je po porazu proti Krki ostala brez trenerja.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Krke so v nedeljo v ligi Aba v Novem mestu tesno z 79:77 premagali Crveno zvezdo in ji zadali še tretji zaporedni poraz letos v vseh tekmovanjih. V beograjskem klubu so se hitro odzvali in se, kot so sporočili na današnji novinarski konferenci, sporazumno razšli z glavnim trenerjem Milanom Tomićem.

Video Zvezda potonila v Krki, Koprčani ugnali Budućnost!

"Razšli smo se v prijateljskih odnosih. Osvojil je tri lovorike in vrnil Zvezdo v evroligo. Nič posebnega se ni zgodilo, želja po razhodu je prišla iz obeh strani," je na druženju z novinarji dejal predsednik rdeče-belih Nebojša Čović.

V ligi Aba je Crvena zvezda v prvih treh krogih zmagala le uvodno tekmo, ko je visoko z 90:64 ugnala Koper Primorsko. Prav tako ima v evroligi na treh tekmah eno zmago.

Klub bo do nadaljnjega na začetku nove sezone vodil Tomićev pomočnik Andrija Gavrilović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.