Poraz Udriha proti svojim

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Košarkarji Milwaukeeja so vnovič izgubili, tokrat so jih v Sacramentu ugnali Kralji. Nekdanji klub Bena Udriha je proti njegovemu sedanjemu zmagal s 103:100.
Oglej si celoten članek

Udrih pa je na tekmi dosegel osem točk, dva skoka in tekmecem ukradel eno žogo. Pri zmagovalcih je bil s 27 točkami najučinkovitejši Markus Thornton, točko manj, a kar 10 skokov, pa je v svojo statistiko vpisal Tyreke Evans. Slednji je tudi odločil tekmo, saj je v zadnji minuti uspešno izvedel kar štiri proste mete. Pri Milwaukeeju je Brandon Jennings zbral 31 točk in sedem podaj.

Zelo napeto je bilo tudi v Atlanti, kjer so se gostje iz Miamija po treh podaljških veselili zmage s 109:116, najučinkovitejši na tekmi pa je bil s 33 točkami Chris Bosh. Pri Vročici zaradi poškodb nista igrala LeBron James in Dwayne WadeSan Antonio Spurs je s 93:71 nadigral prvake Dallas Mavericks, ki so doživeli peti poraz v osmih tekmah, Portland pa je bil boljši od ekipe Los Angeles Lakers s 107:96. Za Spurs je nekdanji igralec Uniona Olimpije Danny Green odigral nekaj več kot 23 minut, v tem času pa v svojo statistiko vpisal osem točk, šest skokov in dve podaji. Pri Dallasu je Dirk Nowitzki dosegel le šest točk.

Rezultati:

Atlanta Hawks : Miami Heat                          109:116*
Johnson 20, Smith 17; Bosh 33, Chalmers 29 
 
San Antonio Spurs : Dallas Mavericks             93:71
Bonner 17, Jefferson 16; Terry 12, West 10

Sacramento Kings : Milwaukee Bucks          103:100
Thornton 27, Evans 26; Jennings 31, Gooden 18
Portland Trail Blazers : Los Angeles Lakers 107:96
Wallace 31, Aldridge 28; Bryant 30, Gasol 19
 
* - po treh podaljških

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.