Poraz za Dragića

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zadnji slovenski košarkar v evroligi z nastopom v 12. krogu je bil Zoran Dragić. Njegov Emporio Armani je danes gostoval pri turškem Galatasarayu in izgubil z 80:83.
Oglej si celoten članek

Zoran Dragić je za Milančane v tesni in razburljivi končnici tekme v Istanbulu zbral sedem točk in osem skokov, pa še po eno podajo in ukradeno žogo, kar pa ni bilo dovolj. Za poražence sta s po 16 točkami strelsko izstopala Ricky Hickman in Mirslav Raduljica. Pri domači ekipi, ki je vodila že za 14 točk (48:34), pa tekmecem dovolila, da so se ob koncu povem približali (77:77), sta na koncu za zmago poskrbela Alex Tyus in Vladimir Micov, ki je zadel prosta meta nekaj sekund pred koncem.

Preostali Slovenci so tekme tega kroga odigrali že v četrtek. Madridski Real je z mladim zvezdnikom Luko Dončićem igral proti turški Darušafaki in izgubil z 68:81. Dončić je za Real odigral 24 minut in dosegel osem točk, dodal pa še po šest skokov in podaj.

Jaka Blažič je z Baskonio gostoval pri Unicsu iz Kazana in zmagal z 92:91, v 16 minutah pa je Slovenec zbral devet točk in skok. Dvoboj med ekipama Brose Baskets in Anadolu Efes je bil teoretično tudi dvoboj slovenskih igralcev, a za Brose, ki je zmagal z 91:83, Aleksej Nikolić ni zaigral. Alen Omić se za Turke v devetih minutah igre ni vpisal med strelce, imel pa je tri skoke in eno podajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.