Porsche, Ferrari? Ne, takšen avto Nole vozi v Beogradu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ni pretiraval pri izbiri vozila.
Oglej si celoten članek

Teniški as Novak Đoković se je pred kratkim vnil v Beograd, kjer so ga po novi zmagi na Odprtem prvenstvu Avstralije pričakali številni navijači. Reči so se za prvega igralca nato nekoliko umirile, v srbskem glavnem mestu tako povsem 'normalno' preživlja svoj čas. K takšnemu živlhenju sodi tudi dokaj običajno vozilo.

Nole, ki je v svoji karieri le z denarnimi nagradami na turnirjh zaslužil že skoraj 150 milijonov ameriških doalrjev, se v domovini tako ne prevaža s Ferrarijem, Lamborginijem, Porschejem, Bugattijem ali karkoli podobnim, temveč je zase in družino izbral vozilo svojega sponzorja. Gre za Peugeot 508SW, ki ima razpon cene od nekje 27.000 do malce čez 40.000 evrov.

Foto: Profimedia Peugeot 508SW

"Prvi lopar sveta ni nor na 'hitre avtomobile', čeprav bi si lahko privoščil katerikoli avto, ki bi si ga zaželel. On se je odločil za skromen sponzorski avto, ki zadovoljuje vse njegove potrebe, še slasti, ko gre za otroke," so o vozilu svojega šampiona sicer zapisali pri srbskem Telegrafu.

Najbolj znano vozilo v Đokovićevem voznem parku je sicer Tesla Model X, tega uporablja predvsem izven Srbije, ki s 1020 konjskih moči lahko do 100 km/h pospeši v le 2,5 sekunde. Zanj je moral prvi igralec sveta odšteti okoli 110.000 evrov.

 

Foto: Profimedia Tesla Model X

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:47 13. Marec 2021.

    Nobenega ne zanima. Čudim se občutku, da sem ob prebranem naslovu, najprej pomislil na ta model avtomobila, ki mi je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.