"Portugalci so si finale bolj želeli"

Foto: Žurnal24 Jure Vran je branil dobro, a to ni bilo dovolj za napredovanje. (Foto: Boštjan T
Slovan je obstal v polfinalu pokala Challenge, kjer ga je ustavil portugalski Sporting. Eden vidnejših članov najboljšega rokometnega kolektiva iz Ljubljane je vratar Jure Vran.
Oglej si celoten članek

Kaj je odločilo zmagovalca?
Oni so si bolj želeli priti v finale kot mi. Trudili smo se po najboljših močeh, ampak na žalost se nam tokrat ni izšlo. Dosti slabega smo naredili že na Portugalskem.

Gre torej Sporting zasluženo dalje?

Da, zasluženo so zmagali in v finalu jim želim veliko sreče.

Je na izpad vplivala tudi utrujenost od igranja na dveh frontah?
To ne bi smel biti izgovor. Mislim, da nas je v ekipi dovolj in da smo vsi dovolj dobro pripravljeni. Poleg tega je to evropska tekma, kjer moraš iti na polno, tudi če si utrujen.

Namenite besedo ali dve vašim navijačem.
Red Tigersi so naš sedmi, če ne celo osmi igralec. Meni osebno pomeni ogromno, kadar pridejo na tekmo, vedno naredijo fantastično vzdušje.

Kje se vidiš v prihodnje?

Na Slovanu imam pogodbo še dve sezoni, tako da za zdaj ostajam v Ljubljani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.