Portugalci z lepo popotnico v Stožice

Foto: Epa
Foto: Epa
Portugalci so kljub odsotnosti Cristiana Ronalda napolnili mrežo Švedov.
Oglej si celoten članek

Portugalska nogometna reprezentanca je na prijateljski tekmi v Guimaraesu proti Švedski slavila s 5:2 in z lepo popotnico prihaja v Ljubljano, kjer se bo v torek v razprodanih Stožicah pomerila proti Sloveniji. 

Prva tekma Selektor Kek s tribune spremljal remi svojih varovancev

Pri Portugalcih na prvi od dveh prijateljskih tekem v tem ciklu ni igral prvi zvezdnik Cristiano Ronaldo. Kljub temu so njegovi reprezentančni kolegi do vrha napolnili mrežo Švedov. Rafael Leao je v 24. prvi začel strelski šov, do konca prvega dela pa sta zadela še Matheus Nunes (33.) in Bruno Fernandes (45.).

V drugem delu je v 57. minuti Bruma povišal na 4:0, le dve minuti kasneje pa je nekaj upanja Švedom vlil Viktor Gyökeres. Peti zadetek za Portugalce je v 62. minuti dosegel Goncalo Ramos, končni izid pa je postavil Gustaf Nilsson ob izteku 90. minute.

Portugalce zdaj čaka pot v Slovenijo, kjer bodo v torek pred razprodanimi Stožicami izzvali varovance Matjaža Keka. Ti so sinoči na Malti le remizirali z 2:2.

Foto: Epa Portugalska

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:40 22. Marec 2024.

    Že proti Malti so bili naši uspešni, kaj šele bo proti portugalcem..Oblak sploh ne bo rabil mrežo..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.