Portugalska reprezentanca razkrila resnico o domnevnem sporu z Ronaldom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Portugalska zveza je zanikala domnevne Ronaldove grožnje z odhodom s SP.
Oglej si celoten članek

Portugalska nogometna zveza (FPF) je zanikala, da je kapetan članske reprezentance Cristiano Ronaldo grozil z odhodom s svetovnega prvenstva v Katarju po tem, ko je tekmo osmine finala s Švico začel le na klopi za rezervne igralce, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Sedemintridesetletni napadalec je v torek proti Švici v osmini finala začel med rezervnimi igralci. Namesto njega je v prvi enajsterici začel mladi Goncalo Ramos, ki je ob zmagi s 6:1 dosegel tri zadetke.

Ronaldo je v igro vstopil v drugem polčasu, toda portugalski časnik Record je poročal, da je zvezdnik pred tem v pogovoru s selektorjem Fernandom Santosom grozil z odhodom z mundiala.

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo

"Kapetan selecaa Cristiano Ronaldo ni niti v enem trenutku grozil z odhodom," so zapisali pri FPF in dodali, da Ronaldo vsak dan gradi edinstveno zapuščino s pomočjo članski reprezentanci in državi. "To je treba spoštovati," so poudarili pri zvezi in pojasnili, da je bil Ronaldov nastop proti Švici dodaten prikaz njegove zavezanosti k cilju.

Ronaldo ima največ nastopov in zadetkov v zgodovini portugalske reprezentance. V soboto se bo skupaj s soigralci v četrtfinalu SP meril z Marokom.

Petkratni dobitnik zlate žoge v sredo po tekmi s Švico ni vadil s preostalimi rezervnimi igralci, ampak se je namesto tega pridružil prvi enajsterici v telovadnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.