Portugalski mediji Falcaa selijo v Real

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kolumbijec Radamel Falcao, ki ima za seboj fantastično sezono pri Portu, naj bi se najhitreje v zimskem prestopnem roku preselil k madridskemu velikanu Realu.
Oglej si celoten članek

Portugalski dnevnik Diario de Noticias namreč poroča, da je med kluboma že vse dogovorjeno, edino odprto vprašanje pa je, ali se bo Falcao v Real preselil že v zimskem prestopnem roku ali pa po koncu sezone 2011/12. Ključno vlogo pri snubitvi 25-letnika naj bi odigral Portugalec Jose Mourinho, ki je Falcaa prepričal, naj zavrne astronomsko ponudbo Chelsea.

Kot še poroča omenjeni portal, naj bi do dogovora prišlo že julija. Falcao ima sicer do leta 2015 še veljavno pogodbo s Portom, ob tem pa je v njegovi pogodbi zapisana klavzula za njegov odkup v vrednosti 45 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.