Posel v zadnjem hipu padel v vodo

Foto: EPA
Foto: EPA
Petar Stojanovićbo še naprej član mariborskega bogometnega kluba. bil je sicer tik pred prestopom v nemško bundsligo.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant Petar Stojanović je že pripotoval v Hannover, opravil zdravniške preglede pri tamkajšnjem prvoligašu, tik pred podpisom pogodbe pa je prišlo do zapleta. Hannover in Maribor, katerega član je branilec, nista dosegla dogovora, je na družbenem omrežju Twitter zapisal nemški klub.

Vse je sicer kazalo, da se je Stojanović že poslovil od Maribora in ga le še formalnosti ločijo od podpisa z osmo ekipo nemške bundeslige. A temu ni tako, tik pred podpisom pogodbe - po poročanju nemških medijev za štiri leta - se za dokončen prestop nista dogovorila Maribor in Hannover. Ta naj bi Štajercem sicer odštel dva milijona evrov. 

"Dogovora z Mariborom nismo dosegli. Obžalujemo takšen razplet, saj smo prepričani v zmožnosti Petra Stojanovića," je Dirk Dufner. V mariborskem klubu zapleta niso želeli komentirati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.