Poskočni konjiček dominira v kneževini

Foto: EPA
Foto: EPA
Dirkači formule 1 so opravili tretji prosti trening pred kvalifikacijami za VN Monaka. Najhitrejša sta bila oba Ferrarija.
Oglej si celoten članek

Nemec Sebastian Vettel je bil najhitrejši na zadnjem prostem treningu formule 1 pred nedeljsko dirko za veliko nagrado Monaka. Dirkač Ferrarija je v sončnem vremenu dosegel tudi nov rekord kroga na slovitem dirkališču v Monte Carlu z 1:12,395. Drugi čas je dosegel njegov moštveni kolega Finec Kimi Räikkönen.

Mercedesov dirkač Lewis Hamilton, ki v skupnem seštevku svetovnega prvenstva za vodilnim Vettlom zaostaja za šest točk, je bil tokrat šele peti. Tretji čas je dosegel njegov moštveni kolega Finec Valtteri Bottas.

McLarnov Jenson Button, ki se je za eno dirko vrnil v F1, ko Fernando Alonso dirka na 500 miljah Indianapolisa, je potreboval nov agregat za zadnji trening, zato bo dirko začel s kaznijo 15 mest.

Kvalifikacije se bodo danes začele ob 14. uri, dirka pa bo v nedeljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.