Poškodba Dončića

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V teksaškem moštvu imajo težave s poškodbami.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so v zadnjem obdobju v dobri formi, nazadnje so premagali Golden State Warriors (122:113). V soboto se bodo ob 23. uri po srednjeevropskem času pomerili s Sacramento Kings. Moštvo Jasona Kidda se bo predstavilo v zelo okrnjeni zasedbi.

Video Ne boste verjeli, katero slovensko pesem je Dončić zavrtel v Dallasu

Med vprašljivimi za nastop proti Kraljem je tudi Luka Dončić, muči ga bolečina v prstu na levi nogi. Med načetimi sta še bolni Sterling Brown in Trey Burke, slednjega muči poškodba levega ramena.

Ekipi zagotovo ne bodo pomagali Marquese Chriss z oteklino v desnem kolenu, Tim Hardaway Jr. z operiranim levim stopalom, Maxi Kleber s poškodovanim desnim gležnjem in Theo Pinson s počenim prstom.

Dallas drži peto mesto na Zahodu. Sacramento je trenutno na 13. mestu konference in se krčevito bori za vstop v play-in.

NBA Sonca dobila nepričakovanega junaka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:54 6. Marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 19:43 5. Marec 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.