Poškodba ne ustavlja "Cro Copa"

Foto: Žurnal24 Cro Cop še ni rekle zadnje besede. (Foto: Sherdog.com)
Najboljši hrvaški MMA borec Mirko "Cro Cop" Filipović se je tik pred odhodom v Indianapolis, kjer ga čaka borba proti Franku Miru, poškodoval oko, vendar ga to ne bo ustavilo.
Oglej si celoten članek

Mirko "Cro Cop" Filipović je tik pred odhodom v ZDA na treningu prejel sila neugoden udarec v oko. Po prvih informacijah je bil Filipovićev nastop na UFC 119, kjer ga čaka borba s Frankom Mirom celo v nevarnosti. No, kasneje se je izkazalo, da le ne gre za tako hudo poškodbo. Najboljši hrvaški MMA borec vseh časov je v petek opravil več specialističnih pregledov, ki so pokazali, da njegov nastop ni vprašljiv. "Res je, da sem dobil udarec. Vendar pa ni tako hudo, kot se je zdelo. To ni niti prvi niti zadnji udarec v oko, ki sem ga prejel v svoji kareri. Take stvari se dogajajo na treningih. Borba proti Miru ni pod vprašajem. Dobro se počutim in sem pripravljen na borbo,“ je za index.hr dejal Filipović. Borba med  "Cro Copom“ in nekdanjim dvakratnim UFC prvakom Mirom bo na sporedu 25. septembra na UFC 119 v Indianapolisu. Za še večjo napetost pred dvobojem pa sta v zadnjih dneh z vročo besedno vojno poskrbela oba borca, ki nista skoparila s "pohvalami“ na račun drug drugega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.