Poškodba prehuda: Gajić zaključil SP

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski rokometaši bodo na svetovnem prvenstvu v Španiji morali do konca tekmovanja igrati brez Dragana Gajića. Torkov zdravniški pregled je pokazal, da je poškodba mečne mišice tako huda, da ne bo mogel več igrati. Namesto njega so v slovensko ekipo vpoklicali Petra Puclja.
Oglej si celoten članek

"Imam slab občutek, bržkone ne bom več igral na svetovnem prvenstvu," je pred začetkom torkovega  treninga razočarano dejal Dragan Gajić, sicer najučinkovitejši slovenski rokometaš v Španiji.

Gajić si je mišico na desni nogi poškodoval na ponedeljkovi tekmi osmine finala z Egiptom. Že od prve tekme s Savdsko Arabijo je bil Gajić pod posebno zdravniško oskrbo, na tem dvoboju se je njegovo zdravstveno stanje poslabšalo, pregled pa je razkril štiricentimetrsko raztrganino mišice.

Namesto desnega krila Monpellierja bo v ekipo vskočil krožni napadalec Gorenja Peter Pucelj, ki je bil na rezervnem seznamu selektorja Borisa Deniča, v Barcelono pa bo prišel že zvečer. Gajić je na tem SP najbolj učinkovit slovenski rokometaš, na petih tekmah, manjkal je na uvodni s Savdsko Arabijo, je dosegel 34 zadetkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.