Poškodba prvega zvezdnika alpskega smučanja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Poškodba Kristoffersena pri treningu gimnastike.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik alpskega smučanja Henrik Kristoffersen si je po navedbah norveških medijev poškodoval gleženj pri treningu gimnastike, poroča avstrijska tiskovna agencija APA. Petindvajsetletni Norvežan, sicer specialist za tehnične discipline, je nerodno pristal po eni od gimnastičnih prvin, še poroča APA.

Poškodbo je utrpel v ponedeljek, v sredo pa bo opravil pregled z magnetno resonanco, ki bo razkrila obsežnost poškodbe gležnja.

Foto: Profimedia Henrik Kristoffersen

Kristoffersen, ki ga po norveških medijih navaja APA, upa, da bo moral počivati le nekaj tednov in ne mesecev. Oče svetovnega prvaka v veleslalomu pa je norveškim medijem razkril, da 25-letnik trenutno hodi z berglami.

Norvežan je v predčasno prekinjeni sezoni alpskega smučanja osvojil mala kristalna globusa za slalomsko in veleslalomsko razvrstitev, v skupnem seštevku pa je osvojil tretje mesto. Pred njim sta bila rojak Alexander Aamodt Kilde in Francoz Alexis Pinturault.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:01 10. Junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.