Poškodovani nogometaš si bo ta dva nosača dobro zapomnil

Foto: EPA
Foto: EPA
Ponavadi poškodovane igralce pazljive odnesejo z igrišča z nosili, da bi jim lahko zdravniki izven igralne površine lažje pomagali. Igralec druge grške lige pa je pot z igrišča doživel nekoliko drugače.
Oglej si celoten članek

Nogometaš grškega nogometnega kluba Ergotelis Leonardo Koutris se je med tekmo z AE Larisso v drugi grški ligi tako močno poškodoval, da so ga morali z nosili odnesti z igrišča. A že z nekoliko "zanimivim" polaganjem na nosila je eden od pomagačev pokazal, da bo pot z igrišča vse drugo kot prijetna.

Po le nekaj metrih hitre hoje je enemu od nosilcev spodrsnilo kar dvakrat, drugič je celo pristal na poškodovanem igralcu. Ko sta pomagača igralca končno odnesla do konca igrišča, pa je isti moški Koutrisa grobo spustil na tla. V tem trenutku je pristopil tudi zdravnik ekipe, ki je pomagaču namenil nekaj besed, a se je ta le slabe volje odvrnil od njega.

Kaj je bil razlog za to zelo neobičajno obnašanje pomagača ekipe ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.