Poskus ropa pretresel rdečega vraga

Foto: EPA
Foto: EPA
Nepridipravi so po tekmi Manchester Uniteda in Leicester Cityja poskušali vdreti v hišo Ángela di Maríe, poročajo otoški mediji.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik Manchester Uniteda Ángel di María bi po tekmi angleške Premier League, na kateri je United zmagal s 3:1, kmalu postal žrtev ropa, če ne bi neznane storilce prestrašil alarm.

Argentinski reprezentant se je po tekmi skupaj z družino vrnil domov, kmalu zatem pa so tatovi, očitno ne vedoč, da je nogometaš v hiši, poskušali vdreti skozi terasna vrata. Na srečo rdečega vraga, žene in hčerke se je oglasil varnostni sistem, ki je storilce pregnal praznih rok. Di María je bil po incidentu ''pretresen'', poroča Manchestereveningnews.com.

Unitedova varnostna služba je družino odpeljala iz hiše in nastanila v hotelu. Di María je v nedeljo hotel zapustil v spremstvu varnostnika, eno od oken njegovega posestva pa je obito z deskami, še pišejo angleški kolegi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.