Poskušal oropati UFC zvezdnico in pristal v bolnišnici

Foto: Twitter polyana viana
Nič hudega sluteči nepridiprav si bo za vedno zapomnil dan, ko si je za tarčo izbral UFC zvezdnico.
Oglej si celoten članek

V soboto zvečer okoli 20. ure je neznani moški poskušal ukrasti telefon UFC borki Polyani Viana. Ne samo, da je ostal praznih rok, temveč je od zvezdnice mešanih borilnih veščin dobil še boleč spominek.

Šestindvajsetletna Viana je čakala na prevoz v Riu de Janeiru, ko je do nje pristopil neznanec in zahteval njen telefon. Zagrozil ji je z lažnim orožjem, vendar Viana ni nasedla njegovemu blefu.

"Sedel je poleg mene. Vprašal me je, koliko je ura. Povedala sem mu in hitro dojela, da ne namerava oditi. Telefon sem pospravila za pas. Dejal je 'daj mi telefon, ničesar ne poskušaj, ker sem oborožen'. Potem je prijel za pištolo, vendar sem videla, da je premehka," je dogodek opisala borka.

Foto: Instagram polyana viana napadalec

"Bil mi je zelo blizu. Mislila sem si, 'če ima pištolo, je ne bo imel časa izvleči'. Vstala sem. Dvakrat sem ga udarila, nato je dobil še brco. Ko je padel, sem ga pričela daviti. Nato sem ga posedla na isto mesto, kjer sva bila, in skupaj sva počakala policijo," je dodala.

Na spletu so se že pojavile fotografije napadalčevega obraza. Očitno je dobil nekaj konkretnih udarcev. "To je bila prekleto slaba ideja," je fotografiji pripisal predsednik UFC-ja Dana White.

Poškodovanega moškega so prepeljali v bolnišnico, medtem ko je Viana pomagala izpolniti policijski zapisnik. Kot se je izkazalo, je bila njegova "pištola" izrezana iz kartona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 17:07 7. Januar 2019.

    Samo na veliko žalost bi ga v naši pravični državi morala gospodična bogato poplačati za prizadejane bolečine in bi lopov …

  • 16:38 7. Januar 2019.

    Pri nas bi bila kaznovana

  • 14:45 7. Januar 2019.

    Kako so mi take novice všeč, ko barabe naletijo na boljšega.. kot tista na madžarskem- karateistka.. pa na motorju v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.