Poslastica med Đokovićem in Nadalom odločena po treh nizih

Foto: Epa
Foto: Epa
Nadal znova osvojil Rim.
Oglej si celoten članek

Španec Rafael Nadal je zmagovalec teniškega turnirja serije masters 1000 v Rimu. V finalu je premagal prvega igralca sveta Srba Novaka Đokovića s 7:5, 1:6, 6:3.

To je bil 57. medsebojni dvoboj; Đoković ima 29 zmag, Nadal 28, a je dobil zadnjih pet partij na pesku. Na njegovi najbolj priljubljeni podlagi je Španec dobil 19 od 26 obračunov.

Foto: Epa Rafael Nadal

Za Nadala je to deseti naslov v Rimu in hkrati 36. na turnirjih masters 1000. Prav toliko zmag na največjih turnirjih za grand slami ima tudi Đoković.

* Rim, ATP (2.082.960 evrov):
- finale:
Rafael Nadal (Špa/2) - Novak Đoković (Srb/1) 7:5, 1:6, 6:3.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.