Poslastica za Schumijeve navijače

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Konec prihodnjega leta si bodo lahko ljubitelji formule 1 ogledali razstavo Michaela Schumacherja.
Oglej si celoten članek

Razstava med drugim vsebuje osebne predmete iz časov, ko je postal sedemkratni svetovni prvak. Športni praznik v čast statistično najuspešnejšega dirkača vseh časov bo gostilo dirkališče v Kölnu, prizorišče na nekdanjem letališču.

Sedeminštiridesetletni Schumacher, ki se je poškodoval na smučanju leta 2013, po mesecih v komi pa zdaj živi na svojem domu v Švici, se od nesreče ne pojavlja v javnosti, prav tako niso znane podrobnosti o njegovem zdravstvenem stanju.

Na razstavi bo med drugim moč videti njegove začetke v kartingu in vse največje uspehe v športni karieri, v kateri je sedemkrat osvojil naslov prvaka formule 1.

Navijači legendarnega nemškega dirkača si že lahko ogledajo eno od razstav, ki jo je Schumacherju v čast februarja letos pripravil eden njegovih pokroviteljev v Marburgu. Ta bo na ogled do začetka leta 2018.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.