Posmeh v tujini zaradi zelenice v Stožicah

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zelenica na osrednjem slovenskem stadionu je bila v izjemno slabem stanju.
Oglej si celoten članek

Že pred odločilno kvalifikacijsko tekmo za evropsko prvenstvo med reprezentancama Slovenije in Kazahstana je selektor Matjaž Kek ob ogledu travnate površine na stadionu v Stožicah nezadovoljno odkimaval z glavo, deset dni kasneje pa je bilo stanje še veliko hujše. Ob deževju se je zelenica na tekmi konferenčne lige med Olimpijo in Lillom spremenila v 'njivo', pogoji za nogometno igro pa so bili na meji regularnosti.

Na koncu so se na njej bolje znašli gostje, ki so slavili z 2:0. Na socialnih omrežjih ter tudi v nekaterih tujih medijih so se bolj kot s samo tekmo sicer ukvarjali s stanjem terena.

"Je tekma med Olimpijo in LOSC Lillom v nevarnosti? Igrišče je povsem namočeno. Klubski delavec se trudi, a v glavnem mestu Slovenije še naprej dežuje," so se o možnostih izvedbe dvoboja že precej časa pred tekmo spraševali pri francoskem RMC.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 25

  • 15:13 1. December 2023.

    A niso zadnjič nabral na tekmi 3,5 milijona,kke je zdaj tisti denar,aja je šel za poplave,morš mislit

  • 13:59 1. December 2023.

    A to kar z brisačakmi igrišče pivnajo? Ha ha ha ha

  • 11:28 1. December 2023.

    Kje so sedaj nevladni aktivisti. Krave, ki gazijo po blatu se jim smilijo, ljudje pa lahko gazijo po dreku in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.