Posnetek, ki buri duhove: Se vrača nesporni vladar belega cirkusa?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Osemkratni dobitnik velikega kristalnega globusa se je udeležil treninga avstrijske reprezentance.
Oglej si celoten članek

Eden najboljših alpskih smučarjev vseh časov Marcel Hirscher je z nepričakovano udeležbo na treningu avstrijske reprezentance sprožil ugibanja o vrnitvi v karavano belega cirkusa.

Enaintridesetletnik, ki je pred začetkom lanske sezone naznanil svojo upokojitev, je v Reiteralmu vijugal po veleslalomski progi, posnetek s treninga pa je delil tudi na družbenih omrežjih.

Glavni trener moške reprezentance Andreas Puelacher je poudaril, da vrnitev smučarskega velikana za zdaj malo verjetna, a ne povsem izključena.

"Marcel je treniral z nami, pridružil se je treningu veleslaloma. Užival je v smučanju, želel se je ponovno spustiti po strmini. Opazil sem, da je še vedno v formi," je povedal Puelacher in dodal: "Še vedno smo daleč od kakršnekoli vrnitve. O tem sploh nismo govorili. Marcel je vedno užival v tekmovanju. Bomo videli, če je zainteresiran. To se bo pokazalo v prihodnosti. Seveda bi ga z veseljem sprejeli nazaj v ekipo."

Hirscher je v svetovnem pokalu tekmoval 12 sezon (2008-2019). V karieri je osvojil osem velikih in 12 malih kristalnih globusov, 67 zmag in 138 uvrstitev na zmagovalni oder.

V svoji zbirki ima dva naslova olimpijskega prvaka oziroma naslov olimpijskega podprvaka. Na svetovnih prvenstvih je osvojil sedem zlatih in štiri srebrne medalje.

Foto: Print Screen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:32 17. December 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.