Post končal kar med tekmo

Iz senegalskega nogometnega prvenstva prihaja bizarna novica o lačnem nogometnem sodniku, ki je zaustavil tekmo, da bi lahko pojedel sendvič in popil pijačo.
Oglej si celoten članek

Na tekmi senegalskega prvenstva med moštvoma Casa Sport in Yeggo je glavni sodnik Ousseynou Gueye prekinil tekmo, da bi lahko potešil prazen želodec.

Za muslimane je namreč mesec ramazan, ko se postijo od zore do sončnega zahoda. Odločitev lačnega sodnika, ki si je kar med tekmo privoščil hrano, so navijači pospremili z žvižgi, a se Gueye ni pustil motiti ter je do konca pojedel sendvič in popil pijačo, nato pa dovolil nadaljevanje tekme.

"Tekmo sodnik lahko zaustavi v trenutku, ko nogometaš ali sodnik potrebuje medicinsko pomoč. Človeško telo potrebuje vodo," je svojo odločitev obrazložil sodnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.