Postal trener meseca, štiri ure kasneje izpadel

Foto: Twitter Darren Morre.
Foto: Reševalni pas/Twitter Darren Morre.
V angleški Premier League je prišlo do zanimive, doslej še nevidene situacije.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj tedni je Darren Moore prevzel vajeti West Bromwich Albiona iz rok Alana Pardewa, klub je bil zasidran na samem dnu prvenstvene lestvice.

Premier League Čustveno slovo na stadionu Emirates

Moore je preporodil ekipo, na zadnjih štirih tekmah zbral osem točk in vrnil že izgubljeno upanje v obstanek. Za svoje zasluge je prejel naziv najboljšega trenerja v mesecu aprilu, a vse skupaj ni bilo dovolj.

Zaradi velikega zaostanka se je West Brom povzpel le do 19. mesta, pred svojo zadnjo tekmo sezone, ki bo na sporedu prihajajoči konec tedna, pa je potreboval tudi ugodne izide na preostalih tekmah. V torek odigrana tekma med Swansea Cityjem in Southamptonom bi se tako morala končati z neodločenim izidom, toda gostje so bili boljši (0:1) in zapečatili usodo West Broma.

Darren Morre je tako, le nekaj ur potem, ko je prejel nagrado za trenerja meseca, skupaj s svojimi varovanci izpadel iz elitne angleške lige.

Premier League Prvoligaš po desetih letih v drugo ligo

Glede na Morrove predstave gre pričakovati, da bo moštvo vodil tudi prihodnjo sezono v Championshipu, ko bodo "baggies" naskakovali hitro vrnitev v Premier League.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.