Postavil se je ob bok Dončiću in doživel posmeh

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanji soigralec Gorana Dragića je morda malce precenil svoje sposobnosti.
Oglej si celoten članek

Branilec Miami Heat Tyler Herro je postal tarča zbadljivih komentarjev, potem ko se je nekoliko presenetljivo postavil ob bok nekaterim najboljšim mladim igralcem na svetu. Enaindvajsetletni rezervist vročice je namreč prepričan, da po košarkarskih kvalitetah sodi v isto ligo kot Luka Dončić, Trae Young in Ja Morant.

Foto: Print Screen young dončić

Medtem ko nekateri navijači občudujejo njegovo samozavest, pa mu pretežni del košarkarske skupnosti sporoča, naj si pred vlečenjem vzporednic z All-Star igralci raje izbori mesto v začetni peterki. 

Herro je v lanski sezoni začel samo 15 tekem in beležil povprečje 15,1 točke, 5,0 skoka in 3,4 podaje na srečanje. Solidne številke za rezervista, a daleč od učinka, ki ga na parketu beležijo Dončić, Young in Morant. 

Omenjena trojica prav tako dominira na položaju organizatorja igre in vodi napad svojega moštva, medtem ko Herro večino časa igra brez žoge, njegovo karierno povprečje pa po dveh sezonah znaša skromnih 2,8 podaje na tekmo.

Dončić je član prve peterke lige NBA. Young je All-Star igralec s povprečjem 25,3 točke na tekmo, ki je Atlanto Hawks vodil do finala vzhodne konference. Morant je lani beležil 19,1 točke in 7,4 podaje ter se z Memphis Grizzlies uvrstil v končnico, kjer so se tako kot Dallas Mavericks poslovili v prvem krogu.

Kakorkoli obračamo, Herro v tem trenutku še ni dorasel Dončiću, Youngu ali Morantu, kar pa ne pomeni, da ne more v prihodnosti postati legitimen član te eminentne druščine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.