Posvet ekipe vzel malce preresno

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ameriški nogometaš je med skupinskim posvetom pred tekmo študentske lige očitno pozabil, da ne nosi čelade in utrpel poškodbo glave.
Oglej si celoten članek

Ben Kline, član ekipe Penn State, je pred tekmo z Georgio poskrbel za nenavaden prizor, ko je med skupinskim posvetom soigralcem podelil več udarcev z glavo, a pri tem očitno pozabil, da ne nosi čelade.

V tem nenavadnem posnetku poskuša Kline z nespodobnimi besedami in vznesenim vpitjem motivirati svoje soigralce, preden je zaradi precej neumne poteze njegov obraz preplavila kri. 

Poškodba ni bila prehuda, tako da je Kline lahko zaigral na tekmi, vendar šele po tem, ko je preoblekel svoj okrvavljeni dres.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.