Poteza, ki vrača vero v poštenost!

Ameriški tenisač je požel velik aplavz avstralskega občinstva.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi sta se v okviru Hopmanovega pokala v Avstraliji udarila domačin Lleyton Hewitt in Američan Jack Sock

V prvem nizu je Američan vodil s 5:4 ob servisu Hewitta, ko je slednji enega od servisov, po mnenju linijskega sodnika, poslal v avt. Sock je videl bolje in je kolegu sporočil: "Če bi bil na tvojem mestu, bi to preveril," je dejal na drugo stran mreže, ko se je Avstralec že pripravljal na drugi servis.

Hewitt je opozorilo sprva sprejel z nasmehom, po krajšem premisleku pa je klical "challenge" in ga tudi dobil, saj je žoga zadela črto.

V slogu Đokovića

Občinstvo je potezo Socka pozdravilo z glasnim aplavzem. Hewitt je sicer prvi niz, tako kot celotni dvoboj, dobil (7:5, 6:4).

S podobnimi potezami je znal zablesteti tudi prvi igralec sveta Novak Đoković. Eden bolj znanih primerov se je zgodil na mastersu v Miamiju na dvoboju s Tommyjem Robredom, ko je Srb Špancu poklonil točko pri izidu 40:40.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.