Ovrgli govorice in potrdili termin legendarne dirke

Foto: Epa
Foto: Epa
V Monte Carlu bodo dirkali po predvidenem sporedu.
Oglej si celoten članek

Avtomobilski klub Monako je na družbenih omrežjih potrdil 78. dirko formule 1 za VN Monaka, ki bo potekala med 20. in 23. majem. V sezoni 2020 dirke v kneževini zaradi epidemije novega koronavirusa ni bilo.

F1 Uvod v Bahrajnu, vrača se Imola

V monaškem avtomobilskem klubu, ki ga ta teden čaka prvi veliki organizacijski zalogaj, izvedba uvodnega relija za SP v sezoni 2021, so se tako odzvali na nekatere namige, da naj bi bila dirka formule 1 na klasičnem uličnem dirkališču tudi letos ogrožena.

Sezona formule 1 se bo sicer začela 28. marca v Bahrajnu, potem ko so v vodstvu tekmovanja naknadno spremenili koledar in sprva predvideno uvodno dirko v Avstraliji premaknili na jesen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.