Potrjen nov spopad Messija in Ronalda

Foto: Epa
Foto: Epa
Večna rivala se bosta 1. februarja s svojima kluboma pomerila na prijateljski tekmi.
Oglej si celoten članek

Inter Miami, ameriški nogometni klub superzvezdnika Lionela Messija, je potrdil dve prijateljski tekmi v Savdski Arabiji, med njimi tudi tekmo 1. februarja v Rijadu proti Al Nasru, klubu Portugalca Cristiana Ronalda. Sprva Inter 29. januarja čaka dvoboj z največjim savdskim klubom, Al Hilalom.

Šestintridesetletni Messi, dobitnik osmih zlatih žog za najboljšega na svetu, se bo bržčas v enem zadnjih dvobojev zvezdnikov lahko še 37-ič pomeril z 38-letnim Ronaldom, ki je v karieri osvojil pet zlatih žog.

Foto: Epa Messi Ronaldo

Doslej sta si zvezdnika nasproti stala 30-krat na španskem el clasicu, saj je Argentinec vrsto let nosil dres Barcelone, Portugalec pa Real Madrida. Prvič sta se pomerila leta 2008.

Miami bo po tekmah v Savdski Arabiji odpotoval v Hongkong, kjer bo 4. februarja igral z ekipo, sestavljeno iz prve lige kitajskega ozemlja.

Ekipa se bo nato februarja vrnila v ZDA na začetek sezone lige MLS.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:48 12. December 2023.

    Kdo je večji igralec? Ronaldo 1.87m, Messi 1.7 m, pomeni, da je Ronaldo večji, konec debate! 😀

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.