Potrjena okužba v samem vrhu svetovnega pokala

Foto: Epa
Foto: Epa
Direktor moških smučarskih tekmovanj je trenutno v samoizolaciji.
Oglej si celoten članek

Direktor svetovnega pokala alpskih smučarjev pri Mednarodni smučarski zvezi (Fis) Markus Waldner je na svetovnem pokalu v Flachauu oddal pozitiven test na novi koronavirus, so danes sporočili iz Fisa. Waldner se je nemudoma podal v samoosamitev.

Po njegovem pozitivnem testu so na covid-19 še enkrat testirali vse, s katerimi je bil Waldner v stiku, vsi izvidi pa so bili negativni.

Kot so še sporočili iz Fisa, bosta na prihajajočem vikendu v Kitzbühelu tako njegovo vlogo prevzela pomočnika Emmanuel Couder in Hannes Trinkl.

Podrobnosti o morebitnih simptomih bolezni ali splošnem počutju Markusa Waldnerja (še) niso znane.

Foto: Epa Markus Waldner

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.