"Povejte, če želite v posteljo z mano"

Foto: EPA
Foto: EPA
Najboljša smučarka sezone je nezadovoljna s pristopom protidopinških delavcev.
Oglej si celoten članek

Švicarska alpska smučarka Lara Gut je na uvodni tekmi sezone prepričljivo premagala vse tekmice in prišla do svoje 19. zmage v svetovnem pokalu. To je bilo njeno četrto slavje v veleslalomu, po šest zmag ima v smuku, osem v superveleslalomu in eno v superkombinaciji. A slavje očitno prinaša tudi dodatne obveznosti.

Po tekmi je Švicarka opravila obvezno dopinško kontrolo, a to ni bilo dovolj. Že čez pet dni so jo dopinški kontrolorji znova obiskali in to dvakrat v desetih urah, kar Gutovi ni bilo ravno povšeči, vse skupaj pa je na koncu obrnila v šalo. "Wov! Dopinška kontrola ob desetih zvečer, dopinška kontrola ob osmih zjutraj. Povejte mi, če želite naslednjič kar v posteljo z mano," je na socialnem omrežju twitter zapisala 25-letnica.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:37 28. Oktober 2016.

    Jaz bi šel. In to takoj :-).

  • 15:27 28. Oktober 2016.

    A te je strah da se nebi izkazal?

  • 11:35 28. Oktober 2016.

    Ne nočem!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.