Povratnik že pravi, Dragić še ne

Foto: EPA
Foto: EPA
Košarkarji Memphisa, za katere igra tudi Beno Udrih, v pripravljalnih tekmah pred začetkom severnoameriške profesionalne lige NBA (27. oktober) ne poznajo poraza.
Oglej si celoten članek

Tekmo so zelo slabo začeli, po prvi četrtini zaostajali 7:24, a igralci s klopi so hitro vzpostavili ravnotežje, za to ima nekaj zaslug tudi slovenski povratnik po poškodbi gležnja. Beno Udrih je v dobrih 18 minutah dosegel devet točk ter zbral pet skokov, eno asistenco ter eno ukradeno žogo.

Na parket je v sredo stopil tudi Goran Dragić, njegov Miami je s 110:105 premagal Washington, Ljubljančan pa je v 25 minutah ob slabem odstotku meta dosegel šest točk, zbral pa še štiri skoke in štiri asistence.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.